The Colour Kitchen Zuilen

Jaarplanning 2019

Zondag 19 januari 2020: Filmdiner - Celle que vous croyez

Op zondag 19 januari 2020 trappen we af met de zinderende film Celle que vous croyez, een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie.

De inloop start om 17.00 uur in het Café, vanaf 17.30 uur gaan we van start in de Christinazaal. De entree is €29,50, inclusief driegangendiner en film, exclusief drankjes. Reserveren kan via zuilen@thecolourkitchen.com of 030-2230023.

 

Eerdere events:

Zondag 29 september 2019: Filmdiner - Gold only knows

In samenwerking met het Nederlands Filmfestival organiseert ZIMIHC ook dit jaar weer het filmdiner in Zuilen.

Dit jaar vertonen we de film God Only Knows: een dialoogrijk drama met onder anderen Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters.

The Colour Kitchen verzorgt een heerlijk driegangenmenu. Ook staat er een extra dessert op het menu: de makers schuiven aan om over de film te vertellen.

Paasbrunch 21 en 22 april 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmdiner - The Bastard

Zondag 30 september 2018 slaan het Nederlands Film Festival en ZIMIHC theater Zuilen voor de derde keer de handen ineen. Dit keer met de onthutsende film/documentaire The Bastard. Deze film was al te zien op het Movies that Matter Film Festival en won daar de Gouden Vlinder.

The Bastard
Een Friese fietsenmaker krijgt op een dag het onwaarschijnlijke bericht dat hij een Ethiopische halfbroer heeft. Hij heet Daniel en zit gevangen in een dodencel in Addis Abeba. Dat nieuws is het startpunt van een aangrijpende familiegeschiedenis. Over een verstoten kind dat opgroeit voor galg en rad en een bejaarde vader, die niet langer kan ontkomen aan zijn inmiddels volwassen bastaardzoon. Daniel koestert grote wrok en hunkert naar erkenning. Maar zijn vader wil er niets van weten, al was het maar omdat Daniel zwart is. Een DNA-test veroordeelt ze tot elkaar. En dan blijken vader en zoon meer met elkaar gemeen te hebben dan ze ooit zouden willen toegeven. Is de geschiedenis van Daniel an sich al interessant, wanneer regisseur Floris-Jan van Luyn vader Joop voor de camera krijgt, wordt ‘The Bastard’ puntje-van-je-stoel-werk. Wonderbaarlijk verhaal, echt gebeurd, meeslepend tot de laatste minuut.

U bent vanaf 16.45 uur welkom in de foyer van het theater. Ook dit keer zijn we verheugd een bijzondere gast te mogen verwelkomen, Floris-Jan van Luyn, regisseur van deze schitterende documentaire. Tijdens het dessert zal Thijs Hazeleger met hem spreken…

De entree is €29,50, inclusief driegangen diner en film (exclusief drankjes). Het voorgerecht wordt om 17.30 uur geserveerd.
Mis deze uitzonderlijke filmvertoning niet!

Reserveer via: zuilen@thecolourkitchen.com of 030-2230023

Uiteraard kunt u ons ook volgen via onze Facebook pagina: Filmdiner in Zuilen.

 

Utrecht Made Zomerfestival 2018

Op zaterdag 25 augustus van 12:00 tot 18:00 vindt het Utrecht Made Zomersfestival plaats bij The Colour Kitchen Zuilen!

Elk jaar vindt dit eendaagse evenement plaats om lokale producten en makers in het zonnetje zetten en te vieren wat de regio rijk is aan muziek, creativiteit en eten.
Er is er een markt vol échte Utrechtse makers en hun producten. Zij vertellen graag over hun creativiteit en maakproces en er zullen ook proeverijen en workshops zijn. En omdat er in de regio niet alleen producten worden gemaakt, maar ook toffe muziek en lekker eten, kun je ook daarvan in lokale sferen genieten.

Het festival is gratis toegankelijk en zeer zonnig - tot dan!


30 mei: Open dag

Colour Your Dreams
Ligt jouw toekomst in de horeca? Ervaar het tijdens onze open middag woensdag 30 mei van 14.00 tot 16.30 uur.

Wij bieden:
• Een éénjarig opleidingsprogramma tot:
-  horeca-assistent niveau 1
-  gastheer/-vrouw niveau 2
-  kok niveau 2
• Vier dagen praktijkervaring, één dag theorieles en persoonlijke begeleiding
• Programma op maat

Kom je ook?
Neem een kijkje in de keuken of achter de bar en stel je vragen aan coaches en leerlingen! Neem gerust een vriend(in), ouder of begeleider mee. Meld je aan via 06 18961121 of mail naar aanmeldingutrecht@thecolourkitchen.com

Datum: Woensdag 30 mei
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur
Locatie: De Pionier
Adres: Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht

31 mei t/m 17 juni: De Maaltuin 

Na een weergaloos succes in 2016 en 2017 keert De Maaltuin terug in de Botanische Tuinen. Pop-up restaurant ’De Maaltuin’ is geopend van donderdag tot en met zondag in de periode 31 mei t/m 17 juni. In de Kassen van de Botanische Tuinen krijg je een fantastisch diner gereserveerd dat ter plekke is bereid. Gezamenlijk neem je plaats aan onze lange, bourgondische tafel in de Greennest Gallery, omgeven door onderzoekskassen. Het vier-gangendiner wordt wederom verzorgd door onze medewerkers en leerlingen.

Afgelopen events:

Zondag 1 april en maandag 2 april: Pasen. Klik hier voor meer informatie