The Colour Kitchen Zuilen

Jaarplanning 2017

juni
14 jun

Open dag

Benieuwd hoe onze locatie in het karakteristieke schoolgebouw uit de jaren ’30 er uit ziet?  Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bij ons te dineren of vergaderen?  Je bent van harte welkom op onze open dag!

Neem gerust een kijkje in het ZIMIHC Theater Zuilen of de sfeervolle Christinazaal. We informeren je graag over alle mogelijkheden!

 

 

18 jun

De Maaltuin

Na een volledig uitverkochte editie in 2016 keert De Maaltuin in 2017 terug als een 16-daags pop-up restaurant in de Botanische Tuinen van Utrecht. Een prachtige plek met vele exotische bloemen, planten en bomen. Midden in de subtropische kas verrijst De Maaltuin. Een lange eettafel met plaats voor iedereen en vooral een hele bijzondere en intieme sfeer.

Resident Tuincafé Botanica verzorgt een spannend welkomstdrankje. Voor haar producten werkt Botanica met lokale en biologische ingrediënten. In de open keuken wordt door The Colour Kitchen ter plaatse een 4-gangen diner én amuse bereid.

Tijdens de avond nemen we je mee in de bijzondere omgeving van de Botanische Tuinen, met speciale aandacht voor de lekkerste plantjes, zaden en bloemen.

DINER-TICKETS
Diner-tickets zijn € 44,95 p.p. Daarbij inbegrepen:
• welkomstdrankje
• amuse
• viergangen diner
• koffie
De Maaltuin is open van 2 tot en met 18 juni. We ontvangen je op de avond van jouw keuze graag tussen 18:00 en 18:15 bij De Botanische Tuinen, Budapestlaan 17, Utrecht.

Tickets bestellen kan via:http://demaaltuin.nl

Tot bij De Maaltuin!

Contact
hallo@demaaltuin.nl
06-47046307

augustus
19 aug

Utrecht Made Festival

HET festival waar Utrechtse maker een podium krijgen. Kom gezellig langs voor een Utrechts biertje, hapje en geniet van echt Utrechtse muziek!