The Colour Kitchen Zuilen

Jaarplanning 2017

december
31 dec

EET met je hart!

EET met je hart!
Samen met 70(!) andere restaurants in Utrecht vragen we aandacht voor het groeiende probleem van de eenzaamheid. Met een vrijwillige bijdrage van 1 euro extra per tafelrekening organiseren wij het hele jaar door structurele waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Met jouw bijdrage brengt Met je hart ouderen weer samen.
EET jij in november en december met je hart? Zowel The Colour Kitchen Zuilen als Oudegracht doen mee. Reserveer dan nu en kom gezellig bij ons eten!

https://www.metjehart.nl/eet-hart-is-begonnen/

januari
31 jan

Congres Werken aan weerbaarheid

Preventie van polarisatie en radicalisering

Woensdag 31 januari 2018 | The Colour Kitchen, Utrecht

Bij het tegengaan van radicalisering en polarisatie wordt ingezet op hulp bij het vormgeven van interventies in gezinnen, op scholen en in de buurt én deskundigheidsbevordering van lokale professionals en partners. Maar wat werkt er nu echt? Werken aan weerbaarheid, of het nu gaat om weerbare jongeren, ouders of professionals blijkt grote impact te hebben.

Polarisatie en radicalisering
Hoe herken je vroegtijdige signalen van polarisatie en radicalisering? Hoe krijg je grip op het proces van radicalisering? Je hoort het bij het Zorg+Welzijn congres Werken aan weerbaarheid – preventie van polarisatie en radicalisering. Deze dag ligt de focus op de thema’s: identiteitsvorming, signaleren & preventie, opvoedingsvraagstukken, institutioneel vertrouwen.

Meer informatie en inschrijven
Ga naar www.zorgwelzijn.nl/congressen/congres-werken-aan-weerbaarheid/